Diepvriesautomaten

Diepvriesautomaten winnen steeds meer aan populariteit. Vroeger waren ze onhandig en duur, zowel in aanschaf als in energieverbruik. Moderne diepvriesautomaten zijn echter veel energiezuiniger en betaalbaarder geworden. Bij VLEX Vending worden onze diepvriesautomaten ingezet voor diverse doeleinden, zoals de verkoop van diepgevroren vlees, verse maaltijden en ijs. Deze automaten vind je steeds vaker bij boerderijwinkels, ijsmakers en toeristische locaties.

VLEX Smart Freezer

  • Herkent automatisch welke diepvriesproducten zijn gepakt en schrijft deze direct van de rekening af.
  • Geen gedoe meer met handmatige betalingen of voorraadbeheer, de Smart Freezer regelt alles.
  • Altijd accurate afschrijvingen dankzij geavanceerde gewichtsensoren en betrouwbare technologie.
  • Gemakkelijk te gebruiken interface en snel toegang tot diepgevroren producten.
  • Compact en stijlvol ontwerp, ideaal voor diverse omgevingen zoals kantoren en hotels.

Vriesautomaat op Maat

Net als onze andere automaten, worden diepvriesautomaten op maat gemaakt. Of het nu gaat om spiraalautomaten of boerderijautomaten, wij kunnen de vriesautomaat naar wens indelen. Het afstellen van de automaat is specialistisch werk vanwege de verschillende verpakkingen en afmetingen van producten zoals vlees, maaltijden of ijs. Ons team bij VLEX Vending heeft hier ruime ervaring in. De automaten kunnen tot 12 verschillende selecties bevatten, elk met een eigen prijs. Onze diepvriesautomaten zijn uitsluitend nieuw verkrijgbaar.Werking en Betrouwbaarheid

Onze vriesautomaten zijn uniek door hun werking en betrouwbaarheid. Doordat er geen bewegende delen in het vriesgedeelte zitten, bevriezen er geen onderdelen en is er minder kans op storingen. Dit maakt de automaat onderhoudsarm. De bijzondere verkoopmethode waarbij producten naar de uitgiftebak worden gezogen, verhoogt tevens de impulsverkoop.


Garantie

Elke nieuwe diepvriesautomaat komt met twee jaar fabrieksgarantie. Dit zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt starten met de verkoop van diepgevroren producten. Onze monteurs staan ook na de garantieperiode snel voor je klaar. Veel storingen kunnen zelfs telefonisch worden opgelost, zodat de verkoop niet stil komt te liggen. Voor problemen kun je contact met ons opnemen via de service- en reparatiepagina. We bieden ook verschillende serviceovereenkomsten aan om jouw automaat in topconditie te houden.


Bezoek onze Showroom

Voordat je een vending machine aanschaft, is het fijn om deze eerst te kunnen bekijken. Dit kan in onze showroom. Hier demonstreren we graag alle functies van onze automaten onder het genot van een drankje. Wil je onze automaten bekijken? Maak dan een afspraak via de onderstaande button.

Opzoek naar iets specifieks?

Bij VLEX vervaardigen we een breed scala aan vending machines, van boekautomaten tot mondkapjesautomaten. Als je op zoek bent naar iets specifieks, druk dan op de onderstaande knop en we nemen graag contact met je op.