Over VLEX

Meer omzet uit jouw vierkante meters.

Missie & Visie

De missie van VLEX Vending, opgericht door Victor Zuid en Luc van Elsloo, is om een frisse wind te brengen in de wereld van vending machines. Onze onderneming is geboren uit de behoefte aan een persoonlijke aanpak die we misten in de markt. Wij streven ernaar om niet alleen hoogwaardige vending machines te leveren, maar ook om onze klanten te voorzien van ongeëvenaarde service en ondersteuning. Met passie en toewijding willen we vending opnieuw definiëren door te luisteren naar de behoeften van onze klanten en op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan hun specifieke eisen. Bij VLEX Vending geloven we dat vending meer is dan alleen automaten - het gaat om het creëren van waardevolle en langdurige relaties met onze klanten terwijl we hun vending ervaring verbeteren.

Founders

Luc van Elsloo

"Je stopt er 1 euro in en je haalt er 2 euro uit" - Luc van Elsloo

Victor Zuid

"Innovatie in elke spiraal, gemak in elke keuze – dat is de belofte van VLEX Vending" - Victor Zuid

Onze diensten

Financial lease

 Bij ons kunt u vending machines leasen, waardoor u zonder grote investeringen toegang krijgt tot de nieuwste automaten-technologie. Profiteer van gemak, flexibiliteit en een probleemloze vending-oplossing die uw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

Koop je machine

Bij ons kunt u vending machines kopen en uw eigen automatenimperium opbouwen! Ontdek een uitgebreid assortiment hoogwaardige vending machines die aan uw specifieke behoeften voldoen. Investeer in de toekomst van automaten verkoop en laat uw bedrijf groeien met onze betrouwbare en innovatieve vending-oplossingen.

Full-service vending

Wij zijn uw full-service vendingpartner, of u nu direct bij ons inkoopt of via een van onze zorgvuldig geselecteerde partners. Wij nemen de zorgen rondom automatenbeheer uit handen, met uitgebreide diensten zoals installatie, voorraadbeheer, onderhoud en rapportage. Ontdek de voordelen van onze expertise en flexibiliteit voor een moeiteloze vending-ervaring.

Wat anderen over ons zeggen