Outdoor automaten 

Als je op zoek bent naar een automaat die je buiten kunt plaatsen, heeft VLEX Vending een speciale outdoor lijn ontwikkeld. Deze outdoor automaten verschillen op enkele belangrijke punten van de standaardmodellen, waardoor ze het hele jaar door buiten kunnen staan. Ze zijn water- en vandalismebestendig, hebben koeling met anti-vriesfunctie en verwarmd glas om condensatie te voorkomen. Hierdoor is een speciale ombouw niet meer nodig voor buitengebruik.

VLEX UNIT OUTDOOR

 • Specifiek ontworpen om bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden in Nederland, waaronder regen, wind en temperatuurschommelingen.
 • Ruime opslagruimte met een capaciteit tot wel 800 producten. Ideaal voor drukbezochte locaties en lange periodes tussen bijvullingen.
 • Met zijn handige wielen, die eenvoudig op en af kunnen, verplaats je hem zonder gedoe naar de perfecte plek. 
 • Ondersteunt een breed scala aan producten, waaronder snacks, dranken, en andere verpakte goederen.
 • Houdt eenvoudig en efficiënt de First in First out (FIFo) voorraad bij, zonder gedoe. 

VLEX UNIT

 • Een vernieuwde uitstraling voor de bekende vending machine.
 • Het ruimste model dat in staat is een breed scala aan producten te verkopen. 
 • Een moeiteloze gebruikservaring, zowel voor de automaateigenaar als voor de consument.
 • Houdt eenvoudig en efficiënt de First in First out (FiFo) voorraad bij, zonder gedoe.
 • Voorzien van een gestileerd touchscreen keuzemenu. 

VLEX TURBO

 • Verkrijgbaar met 6 of 8 spiralen
 • Compact en stijlvol.
 • Een moeiteloze gebruikservaring, zowel voor de automaateigenaar als voor de consument.
 • Geschikt voor elke locatie.
 • Houdt eenvoudig en efficiënt de First in First out (FiFo) voorraad bij, zonder gedoe.

Outdoor Automaat op Maat

Net als al onze automaten worden de outdoor modellen op maat gemaakt volgens jouw wensen, zodat bijna elk product uit de automaat verkocht kan worden. Of het nu gaat om frisdrank, snoep, gezonde snacks, non-food producten, vlees of kaas, onze outdoor automaten kunnen het allemaal aan. Neem contact met ons op om jouw specifieke wensen te bespreken. We hebben al veel klanten kunnen verrassen met onze diverse mogelijkheden.De Voordelen van een Outdoor Automaat

Wil je een automaat buiten plaatsen zonder een speciale ombouw? Dan is de outdoor automaat van VLEX Vending de ideale oplossing. Deze automaten zijn weer- en waterbestendig (IP34) dankzij een extra dak, dubbele ruit met verwarming tegen condensatie, outdoor temperatuurcontrole en een anti-vries koelsysteem. Daarnaast zijn ze vandalismebestendig door functies zoals een magnetische stroomonderbreker, extra glasbeveiliging, slotbeveiliging en een anti-vandalisme geldinworp en toetsenbord. Wij leveren alleen nieuwe outdoor automaten, geen refurbished varianten.Betaalmogelijkheden Outdoor Automaat

Onze outdoor automaten kunnen worden uitgerust met een muntwisselsysteem, biljettenlezer en een contactloos betaalsysteem. Het contactloos betaalsysteem is bijzonder interessant omdat er dan geen contant geld in de automaat zit, wat de kans op inbraak vermindert. Dit systeem is waterdicht en accepteert pinpassen en mobiele betalingen via Apple Pay, Android Pay of Samsung Pay.Garantie op Outdoor Automaten

Elke nieuwe outdoor automaat komt met 1 jaar fabrieksgarantie, zodat je zorgeloos kunt starten met de verkoop. Onze monteurs staan ook na de garantieperiode snel voor je klaar. Veel storingen kunnen zelfs telefonisch worden opgelost, waardoor de verkoop niet stil hoeft te liggen.


Bezoek onze Showroom

Voordat je een vending machine aanschaft, is het prettig om deze eerst te bekijken. Dit kan in onze showroom. Hier demonstreren we graag alle functies van onze automaten onder het genot van een drankje. Wil je onze automaten bekijken? Maak dan een afspraak via de onderstaande button.Opzoek naar iets specifieks?

Bij VLEX vervaardigen we een breed scala aan vending machines, van boekautomaten tot mondkapjesautomaten. Als je op zoek bent naar iets specifieks, druk dan op de onderstaande knop en we nemen graag contact met je op.