Ontdek de voordelen van vending machines

Haal meer omzet uit jouw vierkante meters

Extra service

Ontdek alle voordelen voor jouw locatie.

Meer omzet

Al rendabel bij 2 consumpties per dag.

Tevreden personeel

Een vending machine is niet alleen gunstig voor jouw klanten, maar ook voor jouw personeel!

Automaten beschikbaar al vanaf €3900,-

  • Meest geavanceerde machines in de markt
  • Professionele installatie, helemaal gratis!
  • Tips & Tricks om je machine zo rendabel mogelijk te maken


Laat je ook zoveel omzet liggen?

Beeld je een zakelijke kans in die slechts één vierkante meter ruimte in beslag neemt, maar maandelijks aanzienlijke extra inkomsten oplevert. Dat is de magie van een vending machine.


Met minimale ruimtevereisten is een vending machine perfect voor vrijwel elke locatie, van kantoren tot scholen en lobbies. Het beste deel? Ze draaien 24/7, wat betekent dat je geld verdient terwijl je slaapt.


De kosten zijn minimaal, zonder personeel en weinig onderhoud. Met aantrekkelijke winstmarges en flexibiliteit om je aan te passen aan je doelgroep, kan een vending machine een slimme en winstgevende investering zijn. Kortom, één vierkante meter kan je maandelijks veel extra geld opleveren.

Je vending automaat als marketing machine

Een vending machine is niet alleen een bron van extra inkomsten, maar ook een krachtig marketinginstrument. Met je merk op de buitenkant en strategisch gekozen producten, trek je de aandacht en versterk je je merkimago. Interactieve schermen en QR-codes helpen bij klantenbetrokkenheid en gegevensverzameling. Het is een investering die niet alleen financieel rendement oplevert, maar ook je marketingstrategie versterkt.

Deze machine biedt ons een handige manier om onze leden gezonde snacks aan te bieden.

Hans - Balans4u

Meer dan 6 jaar ervaring

Ontdek onze meest

effectieve technieken die 

meer omzet opleveren

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de vending machine?

Een vending machine werkt door klanten de mogelijkheid te bieden een product te kiezen, betaling te verrichten (meestal met munten, biljetten of kaarten), en vervolgens wordt het geselecteerde product vrijgegeven voor de klant om op te halen.

Welke betaalmethoden worden geaccepteerd?

Standaard voorzien wij onze machines van een contactloos betaalsysteem, waardoor klanten kunnen betalen met diverse middelen, zoals een pinpas, creditcard, Apple Pay en alle andere beschikbare contactloze betaalopties.

Wat is het assortiment aan producten in de vending machine?

Het assortiment aan producten in de vending machine kan volledig op maat worden samengesteld volgens jouw wensen en behoeften. Je hebt de vrijheid om zelf te bepalen welke producten je wilt aanbieden, of het nu gaat om snacks, drankjes, gezonde opties of specifieke merken. Hierdoor kun je de vending machine perfect afstemmen op de voorkeuren van jouw doelgroep en de locatie waar deze wordt geplaatst.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice als ik een probleem heb met de machine?

Je kunt eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice als je een probleem hebt met de machine. We bieden een supportlijn die dagelijks beschikbaar is van 7:00 uur 's ochtends tot 22:00 uur 's avonds. Daarnaast hebben we een WhatsApp-groep waarin je te allen tijde vragen kunt stellen en ondersteuning kunt krijgen.

Wat is de prijs van de vending machine, en zijn er verschillende modellen beschikbaar?

De prijs van de vending machine kan variëren afhankelijk van het specifieke model en de functionaliteiten die je verkiest. Bij VLEX bieden we nieuwe vending machines aan vanaf €4000 euro. We hebben diverse modellen beschikbaar, zodat je kunt kiezen welke het beste past bij jouw behoeften en budget. Of je nu op zoek bent naar een compacte snackmachine of een uitgebreidere drankautomaat, we hebben verschillende opties om aan jouw wensen te voldoen. Onze vertegenwoordigers kunnen je graag meer informatie verstrekken over de beschikbare modellen en de bijbehorende prijzen, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw vending machine

Welke onderhoudsvereisten heeft de vending machine en bieden jullie onderhoudsdiensten aan?

Wij bieden VLEXibele onderhoudscontracten aan die zijn afgestemd op jouw behoeften en budget. Deze contracten omvatten regelmatig preventief onderhoud en snelle respons op eventuele storingen of problemen. Zo streven we ernaar om jouw vending machine optimaal te laten presteren en jouw klanten tevreden te houden.

Zijn er garanties of garantievoorwaarden van toepassing op de machine?

Ja, wij leveren onze machines met een garantie van 1 jaar. Dit betekent dat je gedurende dat jaar kunt rekenen op onze ondersteuning en eventuele defecten of problemen die zich binnen die periode voordoen, zullen worden behandeld volgens onze garantievoorwaarden.

Zijn er rapportage functies beschikbaar om de verkoopprestaties te volgen?

Ja, we bieden uitgebreide rapportagefuncties via onze speciale app, waarmee je alle verkoopprestaties van de vending machine nauwkeurig kunt volgen. Hiermee krijg je inzicht in de verkoopcijfers, voorraadniveaus en andere relevante gegevens.

Bieden jullie training of instructies aan voor het beheren en onderhouden van de vending machine?

Ja, bij de aankoop van een machine zijn training en instructies altijd inbegrepen. We vinden het belangrijk dat onze klanten vol vertrouwen met hun vending machine kunnen werken en deze op de juiste manier kunnen beheren en onderhouden. Daarom bieden we uitgebreide training en gedetailleerde instructies om ervoor te zorgen dat je alle nodige kennis hebt om het maximale uit jouw vending machine te halen.

Beginnen is heel eenvoudig

Boek een gratis adviesgesprek

Samen met jou beoordelen we de verdien potentie op jouw locatie

Kies een automaat

Na het beoordelen van de verdien potentie op jouw locatie, gaan we samen op zoek naar de perfecte vending machine die bij jouw behoeften past.

Laat de omzet stromen!

Nadat we de perfecte automaat voor jouw locatie hebben gevonden, zorgen wij voor de aflevering en installatie op locatie, zodat je meteen kunt beginnen met het genereren van inkomsten.