Ontdek de moeiteloze luxe van onze Full Service Vending!

Wil jij jouw collega’s, studenten, bewoners of bezoekers de mogelijkheid bieden om een lekkere snack of verfrissend drankje aan te schaffen, maar ben je niet in de gelegenheid deze zelf regelmatig te vullen? Dan is onze gratis full vending service voor bedrijven, scholen, instellingen en vele andere locaties een goede oplossing.  


Offerte aanvragenOntdek de moeiteloze luxe van onze Full Service Vending!

Wil jij jouw collega’s, studenten, bewoners of bezoekers de mogelijkheid bieden om een lekkere snack of verfrissend drankje aan te schaffen, maar ben je niet in de gelegenheid deze zelf regelmatig te vullen? Dan is onze gratis full vending servicede juiste oplossing


Offerte aanvragen


Een slimme automaat die helemaal past bij de behoeften van jullie organisatie.

We hebben een breed assortiment in onze full vending service automaten, van verfrissende drankjes en bekende snacks tot…

Ik wil full-vending service 

null

null

Een slimme automaat die helemaal past bij de behoeften van jullie organisatie.

We hebben een breed assortiment in onze full vending service automaten, van verfrissende drankjes en bekende snacks tot…

Ik wil full-vending service 

Wat wij voor jou kunnen doen?

Ontdek de moeiteloze efficiëntie van onze Full Vending Service. Wij stellen kosteloos een geavanceerde vending machine op jouw locatie ter beschikking, vol met verfrissende drankjes en smakelijke snacks, altijd klaar voor gebruik. Laat het beheer en bijvullen volledig aan ons over, zodat jij je kunt concentreren op wat er echt toe doet. Profiteer van het gemak zonder concessies te doen aan kwaliteit en professionaliteit.

Waarom kiezen voor ons?

  • Volledige Ontzorging
  • Altijd Gevuld, Altijd Vers
  • Maatwerk voor Jouw Locatie
  • Kwaliteit en Diversiteit
  • Real-time Monitoring en Onderhoud

Hoe wij te werk gaan

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan op deze website. Selecteer de Full Service Vending-optie en geef een schatting van het aantal gebruikers.

Wij nemen contact op

Wij nemen contact op om jullie behoeftes en eisen te bespreken

Plaatsen en installeren

Na jouw goedkeuring leveren we de vending machine, volledig gevuld en voorzien van een werkende betaalterminal, inclusief volledige installatie.

Tijdig bijvullen

Wij volgen de voorraad van de automaat op afstand en vullen de automaat tijdig bij, zodat jij geen omkijken hebt naar de beschikbaarheid van producten.

Service en onderhoud

Onderhoud, storingen en de schoonmaak vallen ook binnen ons takenpakket. Met VCA-gecertificeerde vullers kunnen we op elke locatie werken.

Interesse in een eigen vending automaat zonder het gedoe?

Wij plaatsen gratis automaten bij bedrijven in Nederland met: 


  • Meer dan 80 medewerkers
  • Locatie in Nederland
  • Een veelbezochte locatie (entree, kantine, hotel) null