Wrapped Vending Machine
Victor Zuid
12/26/2023
1 min
0

Wrapped vending machine

12/26/2023
1 min
0

De populariteit van wrapping is niet te ontkennen in deze tijd.

 Auto's met nieuwe kleuren zijn een alledaags gezicht geworden en vrijwel elke bedrijfswagen of vrachtwagen is deels of volledig voorzien van opvallende reclame. Het creëren van een "WOW"-effect is essentieel om de aandacht van potentiële klanten te trekken en de verkoop van jouw automaat te stimuleren.

Wrapping: nog onontdekt maar veelbelovend

Het gebruik van wrapping bij vending machines is nog niet wijdverbreid, maar VLEX Vending merkt een groeiende interesse op. Steeds vaker krijgen we de vraag of we automaten kunnen voorzien van een complete wrap. En om meteen met de deur in huis te vallen: natuurlijk kan dat! We transformeren jouw vending machine tot een absolute blikvanger met een prachtig ontwerp, en leveren deze op locatie af, klaar voor gebruik.

Zoals verwacht van VLEX Vending, wordt de automaat gebruiksklaar afgeleverd. Het enige wat je nog hoeft te doen, is de automaat vullen en in het stopcontact steken om de verkoop te starten.

Voordelen van het wrappen van een vending machine:

  • De automaat trekt meer aandacht van consumenten.
  • Een passend design stimuleert de verkoop vanuit de automaat.
  • Met een juiste huisstijl is direct duidelijk van welk bedrijf de automaat is en welke producten beschikbaar zijn.
  • De ruime oppervlakte van de zijkanten van de automaat biedt een uitstekende kans om jouw boodschap aan de klant over te brengen.
  • Bij refurbished automaten kunnen eventuele kleine beschadigingen worden verborgen door de wrap.
  • Na het verwijderen van de wrap blijft een zo goed als nieuwe automaat over.

We staan klaar om naar jouw ideeën te luisteren en aan de hand daarvan een voorbeeldschets te maken. Of het nu gaat om opvallende graphics, specifieke kleuren, bedrijfslogo's of pakkende boodschappen, wij helpen jou graag om een ontwerp te creëren dat perfect past bij jouw visie voor de automaat. Laat ons weten wat je voor ogen hebt, en wij zorgen voor een inspirerende schets die aansluit bij jouw wensen en de mogelijkheden van de vending machine.

Ben je geïnteresseerd in een (deels) gewrapte automaat? Neem dan zeker contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

www.vlexvending.nl
Reacties